Dec 2, 2008, 8:44 PM

Ти си... 

  Poetry » Other
753 0 9
Ти си…
Топлина…
Тъга и нежност,
сила и болка,
усмивка и сълза
се преплитат в теб.
Ти си в утрото слънчевият лъч,
ти си прохладният вятър,
ти си съзвездието в небето,
показващо пътя.
Ти си...

© Красимира Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??