Nov 7, 2008, 10:56 PM

Ти си... 

  Poetry » Love
635 0 2
Ти си...

Ти си слънцето в мрачните дни.
Ти си луната в облачните нощи.
Ти си изгревът в началото на деня,
Ти си залезът в началото на нощта.
Ти си това, което кара
сърцето ми да спира.
Ти си малката светлина
в тъмната долина.
Ти си единствената искрица
от малката свещица.

© Илиянна Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??