Jun 24, 2007, 8:51 PM

ТИ си АЗ 

  Poetry
683 0 12

Не съм видяла още календари...
със твойто лудо време върху тях!
Във тебе няма толкоз светофари,
с червено да пресяват всеки страх!

А формулата твоя  е безкрайна!
И в нея няма нийде равен знак.
Решението винаги е тайна.
До тебе всеки гений е глупак!

И космоса ти още неоткрит е!
Звездите ти са пеещи слънца!
От твоето летище се отлита
към някоя невиждана Луна...

В очите ти зениците преливат
и спомените нямат полусенки...
Косите ти преломно се извиват
по гънките на лактите ти женски!

А ТИ си АЗ, когато те римувам!
Във нощите, под звездни ореоли...
И леден век със теб ще презимувам.
Защото само ТИ кръвта ми топлиш!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??