Jun 2, 2022, 11:35 AM

Ти си моя лек за този свят 

  Poetry
476 3 5

Толкова те чаках да се върнеш,

толкова мечти излях по тебе.

С твоята любов да ме прегърнеш,

твойта топлина да ме обземе.

 

Обичта ми вечно ще я имаш,

щом усещам меките ти ласки.

Тъй бленувам дълго да те има –

ти си ми мерилото за щастие.

 

Остани до мен за сто години,

пак е малко, но ще го преглътна.

Няма да ме плашат ледни зими.

нито разказвачите за пъкъла.

 

Толкова те чаках да се върнеш,

че сега единствено немея.

Осъзнал неземната ти същност –

лек за този свят, да оцелея!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??