Ти си моята сълза,
ти си моята мечта…
Ти си моето небе и…
моето море!
С ангелски очи и
звездна усмивка.
Чувство, изпепеляващо
сърцето ми…
Каквото и да кажа
или пък напиша…
ще е напразно…
Защо ли!?!?
Това, което ще сторя,
то ще е за теб
и ще значи много повече
от всичко на този свят!!!
Липсва ми диханието ти…
Липсва ми чара ти…
Липсва ми нослето ти…
Липсваш ми ТИ!!!
© Габи Георгиева All rights reserved.