Nov 29, 2007, 9:09 AM

Ти си началото 

  Poetry » Love
1223 0 19
ТИ СИ НАЧАЛОТО

Ти за мен си началото,
там, където е краят на пътя.
Ти си светлината,
там, където мракът цари.
Ти си дъгата,
там, където всичко е сиво.
Ти си цветето,
там, където тръни растат.
Ти си доброто,
там, където зли кучета лаят.
Ти си нежност,
там, където груб е светът.
Ти за мен си началото,
там, където е краят на пътя.

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??