Sep 12, 2016, 1:17 AM  

...Ти си розите в душата ми... 

  Poetry » Love
494 2 6

...Ти си розите в душата ми...

 

Още преди да те позная в съзнанието си-

вече пишех в сърцето си за теб, любими,

пишех на устните ти, на усмивката ти,

на всичко което намира се в душата ти...

и създава я...

 

Още преди да дойдеш в моя никакъв миг, 

вече знаех, че вятърът и съдбата 

даряват ме със същината,  свободата, 

и знаех, че някога в душата ти

ще почувствам и душа в себе си...

 

И сега когато най - накрая излезе

от несъзнанието ми, за да направиш 

живота ми и в него да влезеш изведнъж... 

ти си много  повече от представите ми,

повече от всичко, мечтите на мечтите ми...

 

Не съм си представяла, любов моя:

Топлината на прегръдките ти така да желая,

светлината от целувките ти как ме огрява

и как ръцете ти ме карат да си спомня...

 

за красотата и дори да мечтая за света,

който мислих за изгубен, запазен

само в миговете на писателите, художниците

артистите и музикантите...

 

А сега ти идваш пак и пак  и разливаш

усмивката си, радостта си в мен, с които

засаждаш всяка точка живот отвътре ми и 

караш розите в душата ми безкрайно 

да растат...

 

И вълшебния ти поглед, в който потъвам

направен в морето на чувствата ти,

от горещ шоколад и карамелени бонбони,

остава завинаги запазен и ще го правя щастлив

с мастилото на една любов, гравирана 

във всяко едно кътче, във най - дълбокото

от мен...

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Велин! И аз обичам тази песен много! Благодаря ти от сърце, че намина!
  • Every rose has its thorn - много любима песен. И вече я свиря и пея съвърено точно
  • Марина, Влади, Суми! Благодаря ви от сърце! Зарадвахте ме!
  • Просто прекрасно!
  • Само чистата, истинска и прекрасна любов, може да породи океан от такива образи и емоции!
    "И вълшебния ти поглед, в който потъвам

    направен в морето на чувствата ти,

    от горещ шоколад и карамелени бонбони,

    остава завинаги запазен и ще го правя щастлив

    с мастилото на една любов, гравирана

    във всяко едно кътче, във най - дълбокото

    от мен..."
    Поздравления!!!
  • Перфектно....!!!
Random works
: ??:??