Aug 16, 2022, 4:37 PM

Ти си тъй чудесна! 

  Poetry » Love
397 0 2

Мечтая за теб, за нежност,

че си най-прекрасната жена,

дай ми мир, безметежност,

прояви към мен човещина!

 

В благородството е твоята сила,

ела при мен, избави ме от злото,

ела, ти си тъй чудесна, тъй мила,

ела и ще повярвам пак в доброто!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??