Mar 1, 2013, 6:56 PM

Ти си... всичко... 

  Poetry » Love
1080 0 5

Ти си моята най-свежа рима.
Ти си мой пролетен цвят.
Ти си моя мечта неустоима.
Ти за мен си и близък, и непознат

Ти си страст и копнеж, и желание.

Ти си странник, дошъл във нощта.
Ти си утринно свежо ухание.
Ти си ангел, пристъпил в греха.

Ти си силата и стихията.
Ти си капчица чиста роса.
Ти си вярата и магията.
Да - ти си всичко това!...

© Кат Кат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??