Sep 8, 2018, 2:33 AM

Ти си златното на Есента 

  Poetry » Love, Landscape, Other
469 3 4

Сред меките лъчи на топла есен

потърсих те, дали не си дошла?

Дали не чуваш тая дивна песен,

на славеи предчувстващи студа?

 

Ако те няма, няма злато в есен,

не ще разлее сладостта си в плод.

От блясъка ти искам се унесен,

ти златото си на една любов!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??