Jul 20, 2012, 10:22 AM

Ти сърдиш ли ми се 

  Poetry » Love
1358 0 1

Ти сърдиш ли ми се, когато кажа,

 че обичам те, кажи?

Ти сърдиш ли ме си, когато се опитвам да докажа,

 че единствен си за мене ти?

 

Ти сърдиш ли ми се, когато ти показвам

как влюбени са в теб мойте очи?

И сърдиш ли ми се, когато без думи питам:

- "Обичаш ли ме ти?"

 

Не се сърди за туй, че те обичам,

че в теб открих частицата от мен,

която прави ни единно цяло

и кара сърцето лудо да тупти!

 

Не се сърди, че с твоя лик заспивам

и с мен оставаш във съня дори,

а сутрин слънцето за тебе питам.

Не се сърди! А просто ме обичай ти!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??