Dec 15, 2022, 4:18 PM

Ти все ще си искра… 

  Poetry » Love
652 3 5

Ти пак ще се родиш от дъх на цвете

и всяка нощ ще светиш в моя дом.

Ти все ще си искра и полъх звезден,

от теб ще блика радост с всеки стон.

 

Какво съм аз без твоя ласка свидна,

какво съм аз у теб без бряг и брод.

Ти пак ще се родиш от вяра жива

и пак ще ме дариш с копнеж в живот.

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??