Aug 13, 2011, 9:41 AM

Тичам 

  Poetry
553 0 2

 

 

 

 

 

Тичам

И по босите ми крака се редуват облачета прах

 

Телена ограда

Електричество

Студено като жена

 

Тичам

 

Имах нужда от тази свобода

Повече защото бях жаден

 

Непринудено

Като дреха на закачалка

В тъмното играя

На пиянство

 

Гледай ме как се смея на глас

Докато пожарните танцуват по магистралата

На някой му е писнало

И е заключил вратата си

 

Коридори

Се крият

И аз в тях

 

Виж го как се връща само

Времето

Като престъпник със снимка на майка си

 

Обади се на армията

Ако искаш

Мен няма да ме хванат

Защото

Аз съм три

И никой не ме познава

 

 

13 август 2011

 

 

 

 

 

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??