Oct 22, 2009, 9:40 PM

Тигърът 

  Poetry » Other
546 0 1

Очите на тигъра искат,

те в буйни огньове горят

и всяка надежда изпиват

от времето мисли крадат.

 

Сърцето на тигъра пари,

то бие в гърдите само,

но в миг полунощ ще удари,

ще падне сломено крило.

 

Душата на тигъра скита,

тя бори се с нощния глад,

луната с въздишка оплита

гневът му в студения свят...

© Людмила Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??