доказано и показано:):):)
Лъвица съм по зодия и страст.
Нищо, че винаги съм тиха
и нямам аз желания за власт,
много рядко мога и да викам.
Потайно всичко наблюдавам,
лицето ми от усмивки грее,
съгрешиш ли, тогава подивявам
и никой да ме спре не смее.
Гледай да не бъдеш близо ти,
когато аз ядосано вилнея,
набързо вази и чинии прибери,
че може малко с тях да те замеря.
Не искам да се обясняваш,
остави ме да се накрещя,
дори и цветя да ми подаваш...
скрий се, докато се успокоя.
И скоро бързо ще ми мине,
ела тогава и ме прегърни,
после на ръце вземи ме
и лъвските ми страсти усети!
© Людмила Нилсън All rights reserved.
Как да не обичаш мъжете...поздрави и на двама ви