Feb 2, 2013, 6:32 PM

Тиха река 

  Poetry » Love
661 0 8

 

Аз дочаках да дойдеш до моите тихи води,
да погледнеш в дълбоките извори бистри.
Изморен да поседнеш на брега ми ронлив,
да изплакнеш очи във водите ми чисти.

Аз изтекох да чакам ръцете ти нощи и дни,
с ромон тих да пошушна своята мъка.
Да обвия снагата ти с неутолими вълни,
всичката горест от тебе да смъкна.




© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??