Mar 26, 2008, 10:17 AM

Тихичко на пръсти 

  Poetry » Love
817 0 7
Тихичко, на пръсти идваш всяка нощ,
в моите мисли,
в съня ми.
На моите сънища
поканен гост -
владетелят
единствен на сърцето ми.

Тихичко, на пръсти идваш
и валс танцуваме с звездите,
по мостове,
от облаци сe носим
от песента любовна на реките.

Тихичко, на пръсти идваш
с еднорози,
влюбени препускаме в полята.
Следи оставяме
от нашата любов,
тя дълго ще лежи върху нивята.

Тихичко, на пръсти идваш
и еделвайс
закичваш ми в косите.
Събужда ме уханието диво –
на любов,
а цветето стои ми във косите.

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??