Aug 30, 2016, 9:52 PM

Тихо 

  Poetry » Other
270 1 0

Очите ни - морета есенни.

Изстиват топлите лагуни.

Последната вълна отнесе

летни думи...

Ще ги изхвърли някой ден

с мидите, 

с водораслите,

с делфините,

с рибите...

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??