Jan 16, 2007, 11:24 AM

Тихо е... 

  Poetry
481 0 11
Тихо е -
догаря в мрака поредна цигара!
Зловеща, тегнеща самота -
надира безмилостно стъклата.

Прозорците скрежасаха, надраскани
от толкова безкомпромисни нападки.
А светът ми громко се сгромолясва
като взривен на парченца се разпадна!

Светло е -
денят дойде. Защо ли?
И какво остава? Една къща стара, напукана и надрана,
в която тегне мрак, тишина и самота!
15.01.2007g.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??