Feb 23, 2007, 10:34 AM

ТИХО Е. НЯКЪДЕ НЯКОЙ...  

  Poetry
539 0 6

На...

 

Тихо е.

Някъде някой развълнувано диша:

- Обичам те, Мила!

 

Пръсти

бавно по кожата плуват,

докосвайки леко

вълните

от нежен

овал. 

 

Тихо е.

Две сърца туптят в едно.

Телата се сливат...

потъват в екстаз... 

Зад луната

светът смутено наднича,

а после извръща очи,

от любовта онемял.

 

Тихо е.

Някъде...

Някому...

Някой шепне със страст:

- Обичай ме, Мили! Обичай ме...

 

Тихо е.

Много е тихо...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??