Dec 6, 2009, 2:59 PM

Тийн 

  Poetry
1296 0 13

 

 

Намусено, времето в синьо тече,

на капки мигът ми се смее.

Напук и обратно във мене е, че

безгрижна душата ми пее.

 

Учуден, дъждът напористо вали,

сърдит върху ми се лее.

Чадъра си свалям, какво пък, нали

щастливо сърцето ми пее.

 

Със ярост дъждът  на талази крещи,

завихря се, стене, беснее.

Понеже, обаче или може би –

танцувам и всичко в мен пее.

© Тоти All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??