Jun 24, 2015, 8:13 PM

Тишина….. 

  Poetry » Phylosophy
396 0 1

Тишина…

Застинала в прозрачните дрехи на житото.

Толкова... толкова щастие от дните прелива!

Перли и розови макове…

Грехове…

За утре не оставяй!

Защото… утре...

може и да няма!

Тишина…

Застинала в прозрачните дрехи на житото…

© Руми Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??