Dec 20, 2016, 7:53 AM

Тишина 

  Poetry » Phylosophy
468 0 4

И тази нощ събудих се...

Сънувах слънчогледови поля.

Поливах разцъфнали иглики.

Усетих полъха на нежен вятър.

 

Видях отминалото детство.

Такова, каквото беше и преди.

Тичах в недовършени мечти.

В очите ми ръмеше, топлеше сънят...

© Юлиян Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??