Oct 10, 2021, 4:00 PM

Тишина 

  Poetry » Other
155 0 1

Вятър силен, вятър иде.

С дъх на мухъл, свещи и камбана.

В празни църкви, тайни одаички

Пелена се спуска

                  влага очертана.

 

Всичко дето беше,

вече ще го няма.

 

Само ще остане тоя силен вятър,

да ечи в съня ни, да разказва в песен,

за език, отрязана една камбана.

© Димитър Атанасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??