Apr 12, 2012, 9:28 AM

Тишина 

  Poetry » Love
520 0 0

Тишината крещи

и за теб ме пита.

Песента от мечти

днес е вече разбита.

 

Тази глупава болка 

все сърцето притиска,

една тъжна тревога

всичко в него разплиска.

 

Тишина в есента.

Пролетта беше кратка.

И отново сама

аз поемам нататък.

© Роза Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??