Dec 3, 2008, 12:02 PM

Тишина 

  Poetry » Landscape
1085 0 20

Прощавай, изумрудна,

във боровете скрита,

прииждаща във нежност тишина!

Докоснах те едва,

а те събудих!

Във клоните ти  вятърът запя!

Прощавай, призрачна и толкова добра!

Невероятна, с дъх  на боров цвят!

Щастлива съм  със  мислите всред теб!

Бъди благословена, тишина!

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??