Apr 26, 2017, 12:44 PM

Тлен 

  Poetry
229 0 0

Душата ти се разпиля
като разбит кристал

и само който те обичаше,
събра от късчетата.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??