Jun 9, 2017, 12:25 AM

Точка 

  Poetry » Other
291 1 7

Въртя се, като напев, в кръг

и своя център разпознавам.

Където думите гнездят,

на плод и песен се надявам.

 

Там звуците се хранят с тишина,

полекичка набират сила.

Науча ли ги да летят,

ще им повярват ли че са щастливи?

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??