Mar 29, 2018, 2:33 PM

Точната мярка. 

  Poetry
266 2 0

Нуждая се от някакъв калибър
докато ровя на Живота във калта
значимото от незначимото да разделя.

 

И за това те моля Боже, дай ми Мъдрост
за да пресея златото безценно
и пясъка от там да отделя.

 

И Господи!
Дари ми точно сила
Живота Път със гордост да вървя!

 

Да бъдат в мен Смирение и Кроткост
Съдбата си да следвам неотклонно
до среща последна със Смъртта.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??