Aug 5, 2010, 2:02 PM

Точни гари 

  Poetry » Phylosophy
832 0 19

Вулкан от страст отприщи младостта
и спомени, до днес недоразбрани.
Израсна.  Хукна лавата в  нощта,
градейки пътища неизвървяни. 

Преплете тя съдбите  във едно.
Сърце им нарисува, но  красиво.
Приламна във небето зарево,
намигна им луната закачливо.

Закимаха дори звездите в такт,
пияни затанцуваха във мрака.
Препуснаха лъчи в лудешки бяг,
и минало със бъдеще събраха.

Заплиска във  душите светъл дъжд,
изстърга и горчилки, и  нагари.
Усмихнат влезе в утрото денят...
Избраха влаковете точни гари.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??