Dec 11, 2007, 8:38 AM

Точно ти 

  Poetry
1056 0 4
Единствен ти ме караш,
да се чувствам толкова желана и обичана.
Само ти така ме палиш
и ме караш в облаците да политна.
В обятията твои
се разтапям всеки път.
Искам вечно да съм с тебе,
да споделям с устните си всеки миг.
Щом погледна в очите ти,
разбирам колко много те желая.
Най-накрая осъзнах,
че точно за тебе мечтая.

© Анита Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??