Jul 13, 2011, 9:08 PM

Точно това е! 

  Poetry » Love
1329 0 18

Като трънче в петата, като стара кавга

Онова чувство напира, без да спре. По каква

скáла дълбоко все така ще тупти

с усет тревожен за вината? Уви,

 

 

от Съдбата това е! И разбрали, че тук

всеки иска от Обич да отчупи - напук,

пък дори и троха - прегладнял за любов!

И обречен да е, е за Нея готов:

 

 

със сълзú да пои тази нужда за страст,

с целувка - уста, а пустинята - с дъжд,

да превзема с нежност планини, долини,

но и проломи тесни да изравя с реки.

 

 

Точно това е! Щом сърце е в летеж,

все жадува за още, и още... С копнеж

цялото свое същество ще даде

и щастлива за двама Любов създаде!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??