Oct 24, 2019, 7:07 PM

Тогава 

  Poetry » Authors song
694 0 1

обичам да ме вдишваш , 

 когато  в близост ме прегръщаш...

и да ме искаш - 

неуморен ...

и в екстаз -

да връщаш онази топлина ,

която 

избухна между нас...

Тогава!

 

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??