Jul 26, 2016, 10:10 AM

Тогава 

  Poetry » Love, Landscape, Other
754 0 2

Когато ветровете засвистят
и прозорците затворят с трясък.
Когато върбите зашумят 
и небето светне със страшен блясък.
Когато вълните шумно се разбият
в камъните остри и студени.
Когато ме погълнат и увият
в черните си, водни премени.
Когато почвата изсъхне
и пропука се под мен.
Когато бездната ме замъкне
бясно надолу в плен...
Когато очите ми за друго ослепеят
и видят само теб.
Когато ръцете ми потреперят
и сърцето ми се превърне в лед.
Когато оковите ме стегнат 
и когато се почувствам жива - 

тогава, и само тогава, ще бъда истински щастлива.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И от мен добре дошла! Освен, че е стих -откровение, ще добавя, че на мен много ми хареса.
  • Добре дошла от мен!
    Идваш със стих - откровение!
Random works
: ??:??