Sep 17, 2008, 11:07 AM

Тогава... ключ от чужда стая 

  Poetry » Love
658 0 2

02.09.2008

 

 

Тогава… ключ от чужда стая

и в нея – чуждото легло...

Няма с теб да извървим докрая

оназ пътека – с бялото платно.

 

Тогава... ключ от чужда стая,

а в стаята нашите грешни очи...

Само любовница – такава съм, зная,

животът това за нас отреди.

 

Аз никога не ще съм твоя,

ни мой ще бъдеш нявга ти,

сега в чуждата стая затворени

душите жигосваме с тежки следи.

 

И никога няма до теб да заспивам,

нито пък някога с теб ще вървя.

Очите от хората трябва да крия,

не ще се държим ръка за ръка.

 

Аз никога няма да бъда любима

в твойте представи и твойте мечти!

И никога няма да бъда закрила

на съня ти, щом сладко заспиш...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??