Mar 18, 2012, 11:51 AM

Той... 

  Poetry » Love
544 1 0

Той е близък и далечен.

Обича да се крие,

избира най-неоткриваемите места.

Стреми се да не показва чувствата си.

Крие се зад коварна маска.

Не обича да говори много, 

а когато го прави, от думите му боли.

Отрича истината, служи си с лъжа.

Недостъпен е, обграден от дебели стени.

Самотен е, а не го признава.

Обича до болка, а не го показва.

Пази се от жестокостта на съдбата, 

скрит на сигурно там -

някъде дълбоко в сърцето ми!

© ЛиЛи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??