Feb 21, 2021, 10:11 AM

Той 

  Poetry » Love, Other
212 0 1

Нараняваше без да иска,

Правеше го и нарочно,

С хора,

С думи,

А аз го оправдавах,

Със сълзи на очи,

Късно вечер,

Аз и тишината,

А сутрин слагах усмивка,

Докато не дойде време,

За нови запознанства,

В компанията на тишината... 

© Рая Панкова - Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Важното е навреме да дойде това време.
    Поздравления!
Random works
: ??:??