Oct 16, 2006, 1:39 PM  

Той 

  Poetry
537 0 4

Разгръщаш битието на живота

в мига, когато се родиш –

живееш, бориш се жестоко,

дорде очи си не склопиш.

 

15.08.1990г.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??