Sep 24, 2012, 10:54 AM

Той 

  Poetry
383 0 2

 Той

 

Той е толкова секси,

хлътвам по него без никакви комплекси,

наистина е мъжкар,

пръска като комета своя чар,

нудържимо с усмивката си пленява,

навред хората завладява,

полумесецът ме огрява,

копнежът по първата любов остава!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??