May 25, 2016, 8:37 PM

Толкова ли лесно беше 

  Poetry » Love
380 1 3

Tолкова ли беше лесно
да ми кажеш, че е краят?
Да отхвърлиш всички чувства?
Да ме караш да призная,

 

че без бъдеще сме с тебе?
Че сме грешни, забранени?
Хладнокръвно да вменяваш-
страстите са загасени?

 

Да ме лъжеш във очите,
че не ме обичаш вече?
Да си груб, студен, затворен,
нараняващ ме, далечен...

 

Да забравиш, че ме има?
С тишина да ме прокудиш?
Насред пролет да е зима...
Искаше да ме изгубиш.

 

Как отрече се от нас?
И след мен дали болеше?
Да убиеш любовта
толкова ли лесно беше?

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??