Apr 7, 2021, 7:08 AM  

Толкова много Любов изживях 

  Poetry » Love, Phylosophy
621 0 6

Толкова много Животи живях!

Дълго и силно безумно обичах!

Днес се изправям - през сълзи и смях.

И чета онова дето вчера го сричах.

 

Има в очите ти толкова смях!

Устните твои жадуват целувки...

Ако да любиш живота е грях,

пълно безумство са всички преструвки.

 

Толкова къси са всички Лета!

Тъй мимолетна е всяка усмивка!

Сбират се птиците в нови ята,

за да потърсят храна и почивка.

 

Стигат морето - река след река,

сладки са техните нежни милувки.

Море без душа... си е само вода!

Краката на скитника нямат обувки...

 

Боса пристъпва и мойта душа...

Гол се родих и голтак си живея.

Нека за теб да са всички цветя.

Пречистен в сълзите щастливо се смея.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??