Jul 7, 2013, 10:23 PM

Толкова отдавна 

  Poetry » Love
763 0 4

Нощ е и вече заспивам.

С твойта аура се завивам.

Тъй си ми показала,

когат' си ме обичала.

 

Но толкова отдавна.

А сега - усмивката хладна.

Любовта ми имаше мечти

да заравя пръсти в косите ти.

 

Но толкова отдавна.

А сега - косата разпиляна.

По твоята същност

се стичаше нежност.

 

Но толкова отдавна.

А сега - ръка като стомана.

Спирам вече да се боря

макар да беше само моя.

 

Но толкова отдавна.

А сега - сама и виновна.

Ничия, празна и суха.

Къде си? А беше тука...

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??