Jun 29, 2019, 9:26 AM  

Топлината на любовта 

  Poetry » Love
326 0 1

Усмивката ти ме топли още,

ти си слънцето за мен.

Но при толкоз самотни нощи

как да съм засмен?

 

На розата увяхнала

чезне чудният аромат.

Далеч от мене си избягала

и две очи за теб тъжат.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??