Feb 29, 2016, 5:57 PM

Топлият лъч на любовта 

  Poetry » Love
283 0 0

Лъч светлоструен

появява се в небето -

след вихър буен

пътека има за сърцето...

 

Че мисълта за теб е утеха

във съдба нелека,

че само споменът остана,

но той лекува всяка рана.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??