Mar 16, 2010, 3:38 PM

Това е... 

  Poetry » Other
561 0 9



Щастие е

да дръпнеш струна

и тя в синхрон с теб

да зазвучи.

 

Щастие е

да можеш да видиш

цвета

на радостни сълзи.

 

Щастие е

да чуеш

дългоочакван глас.

 

Нима не е щастие

самата надежда

за това...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??