Jan 10, 2007, 10:14 PM

Това е живота! 

  Poetry
1029 0 3
Няма принцове - няма и принцеси,
хората живеят със своите интереси.
Влюбват се и се разлюбват...
и с душите си продажни те търгуват.
Едни бедни - други пък богати,
всички чувстваме се непознати.
Любов раздаваме - живот пилеем...
Защо се мразим и защо злобеем?
Всеки иска, а от себе си не дава,
всеки взима, но какво ли получава.
Дълг пред друг или презрение,
на кога ли вече му прави впечатление.
А когато за помощ някого помолим,
за всичко ние трябва да се борим.
Защото истински човеци няма...
и защото щедростта не се оценява!

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??