Nov 5, 2022, 9:08 PM

Това е нужно само! 

  Poetry » Other
629 3 7

Не чакай силите да се изчерпят

и да изгасне пламъкът в очите!

Не чакай да се уморят нозете,

а поеми по пътя към мечтите!

Тръгни, когато най-не вярват в теб!

Ще бъде трудно, но си заслужава.

А щом достигнеш  нови върхове,
победата отново ще те вдъхновява!

Мечтата е дете, което се усмихва

и сочи с пръстче към звездите.

Навреме осъзнах, детето в мен

мечтаейки, намира смисъл.

Тя още приказка е, недописана.

Щом имам цел и светлина,

нататък лесно е! Измислям си

и сбъдвам я. И я превръщам в свобода.

Мечтата иска истинско отдаване

и е красива, когато свързва двама!

Със своя плам да сгрява по здрачаване.

И споделена да е. Това е нужно само!

© Даниела Виткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??