Nov 14, 2007, 6:39 AM

Това искам 

  Poetry » Love
730 0 20

 

                                  На Г.Б.

Осъди ме за това,

 че те излъгах.

И себе си опитах да излъжа.

Осъди ме за това,

че те желая,

както никой до сега.

Осъди ме за това,

че те обичам,

остави ме,

някога ще се покая.

Осъди ме, че

захвърлих любовта...

И после приеми ме -

грешница в нови одежди,

изтъкани пак от лъжа след лъжа...

Приеми и обикни ме такава!

Дай ми повод да се променя!

Нека мен ме боли, щом пак те излъжа!

Сърцето ти да бие в ръцете ми,

без да искам да го нараня!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??