May 19, 2007, 12:52 PM

Това са моите думи 

  Poetry
570 0 3
Кажи, защо все още си далече?
Кажи, защо не мога да заспя?
И чувам стъпките ти всяка вечер
и бавно като залез се топя?

Забравена ли трябва да си ида?
Какъв е тоя жребий, ми кажи,
единствено в съня си да те видя
и нещо странно все да ми тежи!

Не се страхувай, ако си далече,
вратата чака, свети моят праг,
бъди за моята любов обречен
и знай, че ще намериш моя бряг!
 
Звездите тук са още не открити
за твоя поглед и за моя ден,
ако не вярваш, вятъра попитай,
но ти ела тук някой ден!

Така ще бъда още по-красива,
различен ще е моят глас,
когато твоя вятър ме залива
и няма  бездна между нас!

Повярвай ми - това са моите думи,
оставам със протегнати ръце,
не искам да заглъхват моите струни
и да изсъхва моето лице!

© Д-р Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??