Sep 10, 2007, 8:54 AM

Това ще ме убие! 

  Poetry
777 0 3
 

Това ще ме убие!

 

 

Отново и отново чувам твоя глас.

Да го спра не мога, нямам власт.

Думи чувам, никога не казани.

Думи тъй жадувани и чакани.

А теб те няма,  все така мълчиш,

само в сърцето ми непрестанно звучиш.

От лъжите и лицата ти безбройни,

от миражите нощни и фриволни,

сърцето пръска се и лудо бие,

душата гърчи се и  смъртно вие.

Изгоних птиците от свойто рамо,

но може би е твърде рано,

да кажа край - това ще ме убие.

Може пък и капчица любов,

мойта обич в тебе да открие.

 

                                              Да кажа край -

                                                                        това ще ме убие!!!


© Ирина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??